Maria & Christian : Blåvitt och linedance... Utvalda

Maria & Christian : Blåvitt och linedance...
05 dec
2019

En blåvit superfan, en skön sommardag i Fjällbacka och linedance i "min" gamla bygdegård...

Christian är nog en av blåvitts största supportrar :-) Vi spenderade en skön sommardag i Fjällbacka med detta sköna par. De var väldigt avslappnade och vi kändes oss som vänner. Vigssel hölls i vackra Fjällbacka kyrka och festen i "min" gamla bygdegård i Kville. Jo, där har jag varit på fest några gånger. Där lärde vi oss också bugga en gång i tiden. Denna kväll var inte bugg högst på schemat, utan linedance. Det var ett ovanligt men kul inslag när alla på några få minuter skulle lära sig grunderna i linedance.

  

Så upplevde vi dagen

"Dagen gick väldigt fort. Direkt från att vi gick upp på morgonen, efter för lite sömn var det fullt ös. Det skulle fixas med hår och smink, ordnas mat, hämtas blommor och gå igenom checklistor. Sedan var det varmt med. Vi satt och svettades medan vi skulle förbereda oss inför fotograferingen. Kläderna tog vi på oss precis innan det var dags för foto, för annars hade de blivit genomblöta direkt. 

Som tur var blåste det en del, så vi klarade oss ganska bra ute under fotograferingen. Vi hade ju otrolig tur med vädret. Sol och vind. Sedan var det härligt att bli fotograferade i en miljö som vi verkligen älskar och känner oss bekväma i. Fjällbacka, västkusten.

Det var först under fotograferingen vi verkligen kände att detta är VÅR dag. Det var vi som hamnade i centrum och vi kunde börja slappna av mer. Allt vi kunde ordna och påverka var redan gjort. 

Det var en härlig känsla att öppna en flaska champange och få njuta en stund av den fina omgivningen innan det var dags för vigsel.

Vigseln var fantastisk. Vi kunde inte fått en bättre präst. (Luca). Han gjorde så vi kände oss avslappnade och att den här stunden handlade om just oss två. Han pratade om kärlek och star wars. Hur viktigt det är att vi finns för varandra. Det var kärleksfullt och roligt.  Vi hade varit nervösa för att stå i centrum i kyrkan och istället blev det en av de bästa stunderna på dagen. Vi har hört av andra som gift sig att de varit så nervösa att de knappt minns sin vigsel. Medan vi istället verkligen kunde slappna av och uppskatta vartenda ord. 

Att sedan få kliva ut ur kyrkan och mötas av all familj och vänner blev perfekt. Alla var glada trots värmen.

Den bästa känslan både under och efter bröllopet var att allting gick så bra. Och att vi själva och våra gäster verkligen hade roligt.

Vi fick oväntade gratulationer från fotbollsspelare och huvudtränaren från IFK Göteborg (fotboll). Vilket var en väldigt rolig överraskning. Roligt även för Maria som faktiskt kände igen dem och träffat tränaren tidigare på jobbet (skolan)

Filmerna från möhippan och svensexan var fantastiska. Det blev ett väldigt roligt inslag. Och en fin påminnelse om hur roligt vi haft det. Och att bröllopet på nåt sätt hade börjat redan då. Med att vi skulle ut och ha roligt.

Vårt stora fokus under bröllopet var just att det skulle vara avslappnat och festligt. Ingen skulle behöva känna sig stel och obekväm. Och det målet uppnådde vi.

Allt gick som planerat. Imponerande nog. 

Finaste stunden var när vi skulle gå in i kyrkan och vigseln skulle börja. Då det verkligen var vi två och vi möttes av alla vi tycker om.

Vigseln var otroligt fin. Det fick verkligen vara vi två en lång stund. Det kändes högtidligt och viktigt att det var just oss två som var i centrum hela ceremonin. 

Middagen och festen var kanonbra. Allt kändes avslappnat och roligt. Det var glad stämning hela tiden. Och det var tur att vi fått vara tillsammans innan vigseln en lång stund. För under middagen och festen var det svårt att få tid att bara vara vi två. Det fanns så många att prata med. Och ändå hann vi inte prata med alla. 

Alla talen var så personliga och uppskattade. Vi har båda varit skeptiska till tal innan. För det brukar kännas stel och klyshigt. Men så var det verkligen inte för oss.  Vi uppskattade vartenda tal och kände oss hedrade att dessa personer tagit sig tid att vilja prata om just oss.

Vår Toastmaster Philip var fantastisk. Vilket jobb han gjorde. När saker inte riktigt gick som planerat så höll han igång middagen och festen på ett perfekt sätt. Vi är så imponerade av honom.”

 
 

Leverantörskärlek

Blommor: Interflora Grebbestad Kompassrosen 
Brudklänning: Ivory and grace Mölndal. Klänning June.
Brudens skor: Les Tropezinennes
Brudgummens kostym: Herr Karl
Ringar: Guldsmedshuset och Swarovski
Hår:  Brudens bästa vän, samt hairtalk från salong oss
Makeup: Brudens bästa vän. Smink från Citylaser i Göteborg
Ev. bröllopskoordinator: själva
Festarrangör: själva

 

 
Tusen tack Maria & Christian för att vi fick det stora förtroendet att föreviga er dag.

 

» Gilla OttossonPhoto på Facebook!

/Benny

 

BOKA OSS

 

Click to enlarge image _XT21055.jpg

Click to enlarge image _XT21090.jpg

Click to enlarge image _XT21113.jpg

Click to enlarge image _XT21223.jpg

Click to enlarge image _XT21289.jpg

Click to enlarge image _XT21317.jpg

Click to enlarge image _XT21427.jpg

Click to enlarge image _XT21636.jpg

 

BOKA OSS

 

Bröllopsfotograf / bryllupsfotograf OttossonPhoto. Gillar du våra bröllopsbilder och vill se mer? Gilla oss på Facebook, följ oss på Twitter och Instagram. Kontakta oss: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller på tel +46 (0)708 - 51 91 61.

 

Dela det här:
Upp