Fiona & Terje : Snön kom till slut... Utvalda

Fiona & Terje : Snön kom till slut...
05 maj
2020

Bruden gick och längtade efter snö på sin bröllopsdag. Brudgummen kom indansande till vigselceremonin. Men inte visste vi att det var en snödans. Det måste det varit, för då kom snön...

För Fiona & Terje var deras vänner viktiga. Så det blev många bilder på dessa. Och de bjöd verkligen till och det blev en samling trevliga bilder. Det var ett mycket avslappnat par som tog dagen som den kom. Och det ger ofta en härlig stämning på dagen och alla runtomkring känner sig lugna. Även vi :-)

  

Så upplevde vi dagen

"Vår opplevelse av dagen var at den ikke kunne blitt bedre! Vi fikk et bryllupet som var mer enn vi kunne ønsket oss. Et av de beste minnene for oss begge var da vi kom ned i Compagniet på kvelden og så at (nesten) alle var der og det var den «eldre garde» som spilte spill (shuffleboard og biljard) mens flere av de yngre satt og pratet. En del av de på vår alder hjalp også de «voksne» med å lære seg spillene og det samspillet var så koselig. En av de beste stundene var også det som var mest uventet, og det var at vi fikk snø. Jeg dro for gardinene på et tidspunkt og det å se at det falt store, fine filler utenfor og hadde lagt seg et tynt teppe av hvitt overalt gjorde hele dagen enda mer magisk. At vi faktisk klarte å overraske gjestene med at jeg kom dansende inn, noe alle syns det var utrolig kult og veldig oss (spesielt jeg). Det at så å si alle gjestene var samlet til frokost dagen etterpå var en kjempe fin bonus. Vi er veldig fornøyd med å ha valgt et bryllup på dagtid, og at bryllupsgaven fra gjestene var at de ble igjen til middag og dagen etter på. Gjennomgående tilbakemelding fra gjestene var at bryllupet var avslappet, og fylt med humor og kjærlighet (dette var det vi ønsket å oppnå). Flere av vennene våre og familie har små barn, så det å kunne ta seg en ettermiddagslur var det veldig mange som var ganske så glade for, men det var også flere som gikk en tur i skogen i nysnøen.  Alt gikk selvfølgelig ikke som planlagt, vi skulle ønske at vi hadde satt av litt mer tid til fotografering faktisk. Vi var nok litt for avslappet med både trening og en god te kopp på morgenen og skulle nok gjort oss klare litt tidligere ?”
 
 

Leverantörskärlek

 

Blommor: Botanik Fresh and Handpicked

Brudklänning: Ida Lanto & Nelly

Brudens sko: Tamaris

Ringar: Thune

Hår: Monica Døhl Martinsen

Smink: Selv

 

 
Tusen tack Fiona & Terje för att vi fick det stora förtroendet att föreviga er dag.

 

» Gilla OttossonPhoto på Facebook!

/Benny

 

BOKA OSS

 

Click to enlarge image _XT23700.jpg

Click to enlarge image _XT23837-Redigera.jpg

Click to enlarge image _XT23903-Redigera.jpg

Click to enlarge image _XT23908-Redigera.jpg

Click to enlarge image _XT23918-Redigera.jpg

Click to enlarge image _XT25045-Redigera.jpg

Click to enlarge image _XT25397.jpg

 

BOKA OSS

 

Bröllopsfotograf / bryllupsfotograf OttossonPhoto. Gillar du våra bröllopsbilder och vill se mer? Gilla oss på Facebook, följ oss på Twitter och Instagram. Kontakta oss: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller på tel +46 (0)708 - 51 91 61.

 

Dela det här:
Upp