Jeanette & Nicholas : I den fantastiska slottsparken... Utvalda

Jeanette & Nicholas : I den fantastiska slottsparken...
05 dec
2019

En avslappnad dag på jobbet...

Jeanette & Nicholas var ett ovanligt avslappnat par. Skön inställning till sin bröllopsdag. Och vi fick massor av tid till porträttfotograferingen som mestadels skedde vid Gunnebo slotts fantastiska slottspark. Där strosade vi omkring i skönt tempo i säkert en timma. Så en skön stund på jobbet :-) Festen hölls mitt i centrala Göteborg på fina Villa Odinslund.

  

Så upplevde vi dagen

"Vi tyckte båda två att det var en fantastiskt fin dag, där dagen gick som planerat. Det som inte någon av oss räknat med är hur överväldigad av känslor man blir en sådan dag för varandra så klart, men också hur mycket kärlek, glädje, omtanke och överraskningar som väntade ifrån familj och vänner. Det låter kanske lite ”cheesy” att säga det, men bröllopsdagen var verkligen både en kärleksfest från början till slut. Våra barn Oliver och Julia tyckte detta var väldigt roligt och vi hade ju en liten ceremoni den 6 juli för familj och vänner i USA som inte kunde vara med i Sverige och efteråt frågade både Oliver och Julia var vi skulle gifta oss nästa gång för i deras värld gifte vi oss hela familjen, något som gjorde dagen också så speciell.
 

När vi bestämt dag för vår vigsel och bokat kyrkan, så var fotograf det som stod näst på att göra listan. Jag sade väldigt tidigt till Nicholas att utöver att få fira denna dag med Nicholas och familj och vänner tyckte jag att fotograf med fina bilder och våra vigselringar är de materiella saker man har med sig efter bröllopsdagen och resten av livet. Jag är väldigt tacksam för att vi lade fokus på detta och fick en sådan bra fotograf som dig Benny, du gjorde det så lätt för oss att fokusera på oss medan du gjorde ett sådant kanonjobb, tack för det ifrån oss båda :) Nicholas sade tidigt inför vårt bröllop att han bara ville en enda sak som var viktig och det var att få gifta sig med mig. Vilken tur jag har som fick gifta mig med min bäste vän och som gör livet speciellt varje dag.”

 
 

Leverantörskärlek

Blommor: Fiori blommor, för brudbukett, brudgums blomma samt blomsterdekorationer vid festlokalen.
Brudklänning: Ramonas festkläder i Göteborg
Brudens skor: Pastell rosa ballerinaskor ifrån Rizzo NK
Brudgummens kostym: Boss ifrån NK
Ringar: Vaan Bruun
Hår/makeup: Bägge delarna gjordes utav frisören Malin på salong Nooliy i Göteborg 
Bröllopskordinator: Planeringen gjordes av bruden med positiv uppmuntran ifrån brudgummen samt goda råd ifrån min brudtärna och lillasyster Jenny, toastmaster och bästa vän Cecilia samt min mamma :)
Festarrangör: Villa Odinslund i Göteborg
Bröllopsbil: Bilförmedlingen bfm.se en Volvo PV 544 årsmodell 1963
Bröllopsnatt: Tillbringades på Hotell Avalon med deras fina bröllopspaket och sen utcheckning dagen efter

 

 
Tusen tack Jeanette & Nicholas för att vi fick det stora förtroendet att föreviga er dag.

 

» Gilla OttossonPhoto på Facebook!

/Benny

 

BOKA OSS

 

Click to enlarge image _XT21607-2.jpg

Click to enlarge image _XT26978-2.jpg

Click to enlarge image _XT27072-2.jpg

Click to enlarge image _XT27093-2.jpg

Click to enlarge image _XT27130-2.jpg

Click to enlarge image _XT27165-2.jpg

Click to enlarge image _XT27168-2.jpg

Click to enlarge image _XT27175-2.jpg

Click to enlarge image _XT27425-2.jpg

Click to enlarge image _XT27432-2.jpg

Click to enlarge image _XT27445-2.jpg

Click to enlarge image _XT27493-2.jpg

 

BOKA OSS

 

Bröllopsfotograf / bryllupsfotograf OttossonPhoto. Gillar du våra bröllopsbilder och vill se mer? Gilla oss på Facebook, följ oss på Twitter och Instagram. Kontakta oss: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller på tel +46 (0)708 - 51 91 61.

 

Dela det här:
Upp