Jag vill hjälpa dig vidare

Jag älskar att försöka bidra med min erfarenhet från över 11 år i bröllopsfotobranschen. Bland det bästa jag vet är att på en workshop se en deltagare se på bilderna i sin kamera och jubla över resultatet :-)

Nu har du möjlighet att få mig som mentor i mitt nya coachingpaket. Här är förslag till upplägg. Du kan självklart få det hela skräddarsytt efter dina behov och önskemål:

Workshop 1
(Bröllops)fotografering. Bilder för portofolio. Gå igenom bröllopsdagen. Vissa saker teoretiskt. Andra praktiskt. Kamerainställningar. Posering. Ljus. Lämplig utrustning. Tre timmar av dagen kommer att vara teori. Kl 9-11 görs bruden iordning av en stylist. Kl 16-17 avrundar vi och sammanfattar.
 
Skype och epostsupport
Två entimmars Skype-samtal där du får ta upp allt du funderar på och vill ha synpunkter kring. Obegränsat med epostfrågor under perioden.
 
Workshop 2
Efterarbete, administration och marknadsföring. Här går vi igenom allt du har i dessa punkter. Ev lägger vi in någon eller några timmars (porträtt)fotografering här. Som lite repetition och eventuella frågor från dig.
 
Pris
Ordinarie pris för en workshopdag är 7 500 kr.
Skypetimmar ord. pris 950 kr/st.
Epostsupporten bjuder jag på.
Så i lösa delar skulle detta gå på 16 900 kr.
 
Nu kan du köpa paketet för 12 950 kr (inkl. moms).

 

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

Så säger några av de jag coachat

"Mycket engagerad och trevlig, lätt att prata med. Kollat upp hemsida och annat material på förhand. Pedagogisk och tydlig, bra konkreta tips och hela tiden fokus på det positiva. Jag kände mig lyft och stärkt, med bättre självförtroende." (Åsa Jakobsson)
"Bra genomgående! Positiv, konstruktiv coaching! Bra med din erfarenhet och ”do’s and don´ts”. " (Jaak Arendi) 
"Benny - tack för alla förslag, insikt och dina egna erfarenheter du delade med dig av, för att hjälpa mig och min business! Nu är jag taggad att ta dessa redskapen och tuta o köra!" (Josefin Walden)
"Benny Ottosson är inte bara en bra fotograf. Han är också en otroligt pedagogisk lärare, som delar med stor generositet sin kunskap och erfarenhet. Det jag tyckte om med Bennys coaching är hans engagemang och nyfikenhet. Han tittar på problem med rätt fokus och stor respekt. För att sedan visa en enkel och klok väg med effektiva lösningar till den vägledning som fotografen behöver." (Sofia Silva)
"Jag kunde på en gång utgå från den nivån jag är/var på. Jag hade tid på mig att fråga om sådant som var oklart. Sen att jag fick bestämma upplägget gjorde att jag fick tänka själv. Jag fick små tips under hela workshopen om sådant jag hade problem med. Både den tekniska men ja även det praktiska biten. Fick utmana mig själv och göra nya saker. Många små detaljer föll på plats och jag känner mig mer komplett som fotograf. Både mitt sätt att arbeta och tänka har ändrats efter workshopen. Både redigering och teknisk kunnande. Jag krånglade till allt. Du hjälpte mig att göra det enkelt, men med ett mycket bättre resultat. Det jag kommer att ha mest nytta av är att jag känner mig mer trygg som fotograf. Fått mer självförtroende som fotograf. Har mer koll på grejorna och gör saker enklare. Ett av mina aha moment var vitbalansen och less is more vid redigering samt att våga ta kommandot mer under fotograferingen. Kan säga att jag bara satt och stirrade på mina bilder när jag öppnade dom på datorn. Jag trodde knappt själv att jag tagit dom bilderna. Min inre vision om vad jag vill göra för bilder är i dag så mycket närmare än vad jag var förut. Jag var aldrig riktigt nöjd. Jag har nu köpt egen blixt ljusutrustning och bara längtar efter att få hem dom på posten och börja skapa. För mig är känslan av ljus något jag vill utöva mer. Älskar kontrasten av ljus och mörker. Nu kan jag börja arbeta mer medvetet med bilder jag älskar. Jag har även förstått vem jag är som fotograf. Jag är ingen studiofotograf och det är okej. På något sätt har jag fått för mig att det är det högsta på något vis fast jag själv tycker vita studiobilder är urtråkigt. Nu känns det okej att tycka så. Jag gillar en levande kuliss och sådan är jag. Det bästa är att jag fått mer självförtroende och självinsikt. Jag har blivit mer effektiv. Har aldrig tagit så få bilder på så många timmar och så många blivit bra. Från att ha behövt slänga minst 50% så kan jag i dag jobba vidare med 90% av bilderna. Bilderna är mer genomtänkta från början. Har städat upp i röran och avslutat pågående foto jobb för att kunna starta om med ett mer effektivt bättre arbetssätt. Fick så bra tips om hur man finner sin stil och har påbörjat mitt bildinsamlande. Så kul att kolla över dom bilder jag hunnit välja ut. Det är en speciell stil över bilderna. Om 3 veckor ska jag försöka sätta ord på dom bilderna och där någonstans förstå min stil. Tack för en så bra workshop och tack för ditt sätt att ta människor. Du är så lyhörd. En väldigt bra lärare och fotograf på så många vis." (Linda Ljungqvist)
Dela det här:
Upp