Highlights

 

Varför en privat workshop?

Då är det bara du som fotograferar, bara du som ställer frågor, bara du som får min fulla uppmärksamhet och feedback på bilderna du tar och bara du får exakt de bilder som tas under dagen. Vi bokar helt enkelt en dag som passar oss båda. Bröllopsklädda modeller hela dagen om du valt bröllop som tema. Annars har vi 1-2 modeller i egna kläder. Och du får använda alla bilder i din marknadsföring.

Förslag på tema: bröllop, porträtt, naturligt ljus, blixt & videolampa, posering & regi, arbetsflöde, marknadsföring, photo noir (svartvitt i Hollywoodstil), boudoir, fashion...

Välkommen med din bokning eller om du har fler frågor.

Kontakta mig på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller sms/tel 0708-519161.

Pris: NU 9 500 kr (inkl. moms, modeller, stylist, lunch och studiematerial)
 

Boka nu

 

Köp din plats

 

 

Betala via Swish

 

swish 
1236094593

 

» Efter betalning fyll i detta anmälningsformulär

 

Du kan ta med dig några vänner.

Tänk då på att vi inte kan skräddarsy workshopen efter enbart dina önskemål. Ni blir fler som fotograferar, fler som ställer frågor och fler som får ungefär samma bilder som du.

Är ni 2 deltagare blir priset 5 000 kr var.
Är ni 3 deltagare blir priset 4 000 kr var.
Är ni 4 deltagare blir priset 3 500 kr var.
Är ni 5 deltagare blir priset 3 000 kr var.

 

Så säger tidigare deltagare på mina workshops

"Superstort TACK för igår. Jag tror inte du kan förstå hur otroligt mycket jag uppskattade dagen, den var helt fantastisk! 😊 Jag vill bara ut och fota igen och igen och igen 😉"

Malin Johansson

 

Hej Benny, tack för senast! Ville bara berätta att dagen efter workshopen fick jag en till bröllopsförfrågan. Fin timing där!:) Med dina ord färska i huvudet satte jag ett pris som jag var lite smått tveksam till, men jag tuffade till mig och skickade iväg offerten. Efter någon dag med svajande känslor fick jag en glädjande bekräftelse på bokningen och nu ligger ett andra kamerahus och väntar på mig på posten /react-text  react-text: 139  Tack så mycket för inspirationen! Nu kör jag!

Josefin Wahlstedt

 

"Då är jag hemma igen efter en grym helg i Tanumshede. Jag har träffat en av Sveriges bästa bröllopsfotografer, Benny Ottosson, som har lärt mig alla sina knep under en workshop! Jag fotade modellerna Casper och Lina i Tanumshede Kyrka. Supertrevliga och tålmodiga modeller, tack!"

Andreas Mattisson

 

"Hej Benny!! Tack för en helt fantastiskt dag med dej,, du är så himla grym på alla sätt,, grymt kul att se dina bilder från dagen oxå!! Tack tack."

Patrik Fransson

 

"Jag är så oerhört glad att jag deltog på workshopen, och jag har utvecklat min förmåga att fota människor med 1000% procent.
Ett stort tack till modellerna, ni gjorde ett fantastiskt jobb och till alla er andra för att ni är så trevliga. Och givetvis till Benny, jag kan nog garantera att du kommer rädda mig ett par gånger till i framtiden."

Mikael Jakobsson

 

”Just nu går jag på moln. Jag känner att jag börjar förstå hur jag ska tänka kring vinklar, ljussättning OCH redigering. Tack vare dig!! Jag är så glad :-) Ville bara skriva det! :-)”

Sofie Stenberg

 

”Tack för två trevliga workshopdagar förresten. Och jag känner mig betydligt lugnare inför mina bröllop nu, än om jag inte gått din workshop."

Ing-Marie Ingemarsson

 

”En mycket lyckad och rolig dag. Dagen inspirerande mig och workshopen var lärorik tycker jag.
Att modellerna var ett riktigt brudpar gjorde mycket och att du som jag är en lättsam person.”

Sara Bergagård

 

”Jag måste bara tillägga en sak så här efter ett par dagar och med lite distans till workshopen. Det var verkligen roligt och jag känner mig otroligt inspirerad och sugen på att fotografera bröllopet om 1,5 vecka. Jag har idag dessutom läst igenom din poseringsguide och det gjorde mig inte mindre inspirerad  Den var väldigt bra, tydlig men ändå enkel skriven utan att krångla till saker och ting. Grymt bra!”

Kjell Lindgren

 

”Vill tacka dig för en fantastisk dag i Tanumshede. Vi fick många handfasta tips och framför allt många kloka ord på vägen. Du delar så generöst med dig av din kunskap. Jag tror att detta kommer att hjälpa mig att komma vidare i mitt fotograferande.”

Eva Svanberg

 

”Har haft en härlig dag i Tanumshede idag! Bröllopsfotograf Benny Ottosson lotsade oss runt i fotograferandets ädla konst.
Nu jäklar ska de bli perfekt suddiga bakgrunder till framtida bröllopspar. Jodå… det hoppas jag absolut på, men vi fick så mycket mer matnyttigt med oss! Och modeller som var otroligt tåliga…. Inte ett gnälligt ord fastän vi nästan SÅG kramperna i mungiporna!!”

Annika Ason Ax

 

”Idag har jag varit på workshop och fotat grymt snygga modeller. Janni, Rasmus, Hanna och Elin tusen tack för idag! Vår utomordentligt duktiga lärare var Benny Ottosson på OttossonPhoto. Workshopen arrangerades av Tjörns fotoklubb och vi höll till på Stenungsöns Kök & Bar.”

Marie Larsson, Tjörns Fotoklubb

 

"Jag vill egentligen bara tacka för all inspiration och den grund du gett mig som bröllopsfotograf, genom videos och bilder. Jag fotade mitt första bröllop förra året och i år blev jag anlitad för sju stycken till, vilket är enormt roligt. Det är bland det roligaste jag vet."

Petter Blomberg

 

"Hemma igen efter några underbara dagar i Tanumshede tillsammans med fantastiska människor. Initialt lite starstrucked av Benny Ottosson men med hans ödmjukhet och synnerligen tilltalande sätt blev det snabbt en avslappnad atmosfär med mycket skratt och kreativitet. Förutom den kunskap och inspiration som jag fick mig till livs, skickade han dessutom med mig ett boostat självförtroende hem till Skåne. Tack Benny för att du gjorde detta möjligt för mig."

Peter Maechel

 

"Vill tacka dig för två lärorika, inspirerande och riktigt roliga Workshopar i Tanumshede. Är verkligen nöjd med allt, från din förmåga att dela med av din kunskap och erfarenehet till modellerna och miljöerna vi jobbade i osv osv."

Martin Cardenas

 

"Tusen tack Benny Ottosson för allt du delade med dig av idag på workshopen! All respekt till dig!! Laddar med spänning in bilderna i datorn nu. Men framförallt sitter jag här och bubblar av fotoentusiasm med nyvunnet självförtroende. Det känns underbart! Å för alla som inte vet vem Benny är så tycker jag ni ska kolla upp honom närmare. Är ni dessutom sugna på att ta en fotokurs så kan jag varmt rekommendera att ni vänder er till honom!"

Madeleine Samuelsson

 

"Jeg havde en helt fantastisk dag i går, hvor jeg synes at du var rigtig god til at møde mig på mit niveau og derved give mig nogle udfordringer der matchede mig rigtigt godt. Og så er jeg vildt imponeret over dine kreative evner og opfindsomhed. Herudover var det super fedt, at du tog dig tid til at sætte mig igang med Sticky Albums:)

Hvad jeg også satte stor pris på var din imødekommenhed og åbenhed omkring "tips & tricks". Det var absolut verdensklasse;);)

Alt det gjorde, at jeg havde en helt fantastisk dag med mange gode indtryk. Samtidig fik jeg en "base" af konkrete værktøjer som jeg nu vil ud at praktisere.

Så alt i alt en dag der gjorde en fantastisk forskel for mig;) SÅ fedt;);)"

Thomas Thorsøe

 

"Jag vill bara tacka Benny för en inspirerande, informationsrik, intressant och konkret videokurs på moderskeppet! Du har ett bra och enkelt sätt som fångade mitt intresse och du har fått mig att vilja och våga fortsätta med bröllopsfotografering! Jag har bara gjort två bröllop åt vänner på amatörnivå, men det var förbenat roligt och brudparen blev väldigt nöjda. Enda anledningen till att jag inte vågat fortsätta är att jag känt mig begränsad i tankar och kunskap. Något du hjälpt mig en bit på vägen med nu! Tack!"

Henric Mårtensson

 

"Hej Benny! Har nyligen hittat till din sida – hur har den kunnat undgå mig så länge? Både sidan och iPadmagasinen är en otrolig inspirationskälla! Kanske lite extra för mig som just står i begrepp att ta fotograferandet vidare. Tack för proffsiga tips och härlig inspiration!"

Pernilla

 

"Benny är en mycket duktig fotograf och helt klart en lika duktig WS ledare. Denna dag överträffade mina förväntningar med råge, jag lärde mig mycket och fick mängder med inspiration och nya tankar som kan appliceras på mer än just bröllopsfotografering. Något som jag inte hade en aning om var att där skulle vara ett par som agerade brudpar med brudklänning, kostym, håruppsättning och makeup som lades av en makeup artist på plats. Detta gjorde att det var så nära på riktigt det kunde blir, ja bortsett från att plåta i kyrkan då."

Fredrik Bergh

 

"Fotot är från Benny Ottossons bröllopsworkshop som jag var på i veckan, en otroligt lärorik dag med en fantastisk läromästare, rekommenderar honom varmt."

Bente Liebmann

 

"I tisdags var jag på Bröllopsworkshop hos Benny Ottosson. Ett tips till alla fotografer som fotograferar Bröllop och vill lära sig bra knep att få till bra och naturliga bilder. Tack än en gång Benny ♥"

Annika Nilsson

 

"Förstår äntligen vikten att fylla på med kunskap o inspiration genom workshops. Var på Benny Ottossons bröllopsworkshop tidigare i veckan o kom idag hem med mina bästa bröllopsbilder någonsin! Stort tack Benny! :D"

Carl-Henrik Trapp (Elite Studio, Göteborg)

 

"Sitter givetvis å kollar igenom bilderna nu...milda makaroner!! Så nöjd jag är, och jätteinspirerad! Tack för två höjdardagar Benny!"

Fredrik Johansson

 

"Hei Benny! Takk og takk for en utrolig inspirerende og lærerik workshop. Dette hadde jeg STOR nytte av, og du også superflink som pedagog og evnen til å lære bort. Dette ga mersmak, og jeg dukker sikkert opp igjen på en annen workshop (hvis det er plass, hi hi)."

Anne-Britt L. Mathisen

 

"Her kommer noen bilder fra BryllupsWorkshop med Benny Ottosson. Han var flink til å gi regi og dette ga masse inspirasjon og mersmak til bryllup fremover.Han kan anbefales på det varmeste. Og takk til Elin og Mathias som var tålmodige modeller denne dagen."

Gina Englund

 

"Har haft en underbart rolig dag (bröllopsworkshop) på Munkedals Herrgård. Stort tack Benny Ottosson DU ÄR BÄST! Stort tack till "Bröllopsparet", Mommo Tabatabai och Anna Allebring. Wow, va duktigt och proffsiga ni var! Tack Charlotte Svensson med elever som stylade! Tack Johan Hellström och övriga deltagare för många skratt idag. Har fulla minneskort som jag får ta hand om imorgon! Fattar ni va skoj vi hade?"

Tomas Gillberg

 

"Tack så jättemycket för givande timmar med dig! Det var en bra nivå du la dig på för mina kunskaper! Proffsigt! ...och duktig med barnen var du dessutom! Vi hörs!"

Åsa

 

"Tusen takk for en fantastisk dag i Tanumshede!!!! ;o) Workshopen var lærerik, strukturert, morsom, "an eyeopener" og spennende!!! Du er vanvittig flink til å organisere og vi kommer veldig gjerne tilbake."

Fotograf Vibeke Havenstrøm

 

"Tack Benny för en riktigt väl genomförd workshop! Jättebra organiserat, en riktigt inspirerande "lärare" (David Beckstead min ant.), givande tema, bra mat, snygga och duktiga modeller med underbara kläder, bra varierade miljöer, härliga kollegor... Superbra jobbat. Jag är jättenöjd!!"

Petra Sundberg

 

"TACK för en mycket givande och rolig ws igår!!!

Det var verkligen toppen och kände att jag kom ett snäpp vidare.. det blev många bra bilder som jag än så länge bara tittat igenom som hastigast. Förvånad att exponeringen satt så bra utomhus och på avstånd, tänkte mest då Maria kom gående i allén..

Maria var en kanonmodell, snygg och trevlig oxå och en mycket bra mua/assistant. Roligt att du fixade så mycket med underkläder som du var iväg och införskaffade och alla andra kläder och rekvisita och inte minst bilen..  få förunnat att få tillgång till något sådant.."

Mats Althin

 

“Hi Benny, So thank you again for a wonderful time in Sweden. I spent the whole journey home in a happy buzz feeling very lucky to be a photographer and get to meet such wonderful people!

The training was incredibly useful – I truly feel my photography moved on so much in one day. I filled the gaps in my knowledge and gained the confidence to do much more! I felt it also embedded a lot more of what Jerry taught us. I was doing a maternity shoot yesterday and was much quicker to look at the light, get the nose shadows and position right etc etc Everything just seems to have clicked into place!

I am really happy with the images from the day. What’s most important is that you allowed me to direct much of the shoot myself and work in my normal way but helped me with the elements where I needed help. (On many training courses the instructors just set it all up and you take a picture which means that a. you don’t learn much and b. you can’t always reproduce those images yourself. As a result in the past I have not used the pictures in my portfolio!)

It was absolutely fantastic working with you – as I knew it would be. I’d been wanting to get the opportunity to work with you for months. I was considering asking to assist you on a wedding, so when I heard you were doing the workshops it was ideal! You really are a great teacher. Generous with your knowledge and ideas, allowing the student to work in their way but really understanding where they need help and making those changes feel completely natural and simple to implement. You make it feel so easy!!!

The hotel, model and stylist were also fantastic – so well organised, and you took such great care of me as a stranger to Sweden. Thank you, thank you. thank you!!!!

Once again, thank you SO much for all your hospitality and hard work to make my trip to Sweden so enjoyable and worthwhile. My words are not just being kind, if there was something I think you should do differently I would tell you!!!

And please remember, there are HUNDREDS of training programmes in the UK but I chose to train with you because your work and personality were just right for my needs.

Also, the lighting techniques I learnt have REALLY moved my photography on and given me more confidence so thanks again for your amazing teaching."

Clare Breheny

 

“Tack, det var en bra dag som överträffade mina förväntningar. En eloge till din kunskap och ödmjukhet."

Jan Stalfors

 

"Det jag gillade är att du är så personlig. Jag gillade också att vi fick ett kompendium med det vi gick igenom (bra för glömska människor som jag). En annan positiv sak var att vi testade både ute och inne och att vi fick så mycket frihet att testa saker och att du är en inkännande person utan prestige som gör att du styr workshopen utifrån vad man vill testa. Det var kul!"

Carolin Forsberg

 

"Jag tyckte att det var ett bra upplägg att man körde "teori" först, för då kan man scanna av lite vilken kunskapsnivå man ligger på, och "lära känna" varandra lite. Jag tycker att du var bra på att förklara, sakligt och så att man hänger med."

Kristina Gillerstedt

 

"• Benny er utrolig hyggelig, hjelpsom og tålmodig!!!
• Det ble en veldig effektiv dag, iom at det gjort som en 1:1 workshop. Da ble kurset tilpasset det jeg kunne / ikke kunne fra før.
• Veldig bra med heltheten. Begynte konseptuelt og teoretisk, deretter fotografering og til slutt etterarbeid på PC. Alle delene var lærerrikt .
• Veldig bra at jeg kunne bruke mitt eget utstyr i fotograferingen, slik at jeg kunne gå hjem å gjøre det samme etterpå.
• På veldig kort tid lærte jeg å styre kamera manuelt, det kommer jeg til å ha stor glede av i fremtiden!
• Jeg fikk masse input i komposisjoner og bruk av lys/blitz, noe ble gode a-ha opplevelser som at vi kan bruke solen som en lyskilde og blitzen som en annen å få en slags studio effekt. Andre ting må jeg eksperimentere en del med selv.
• Jeg lærte også flere smarte ideer i photoshop som jeg kommer til å stor nytte av i fremtiden, pluss noen ting jeg må eksperimenterte litt videre med."

Tor-Øyvind Eriksen

 

 

Dela det här:

Benny om sin PASSION

Video
Benny

 

 

 

"Gilles Bensimon who? I just want to point out that we really, and I mean really, had the best photographer on the planet! You rock!"

-Safija & Irfan

Upp